En samtalsmottagning utöver det vanliga

Vår oas mitt i city

För många patienter med psykisk ohälsa kan en traditionell vårdmiljö uppfattas som obehaglig och dessutom försvåra möjligheten att komma ned i varv och därmed inverka negativt på behandlingens effektivitet.

Vi har av ovanstående anledning skapat en harmonisk och avkopplande miljö som ger en ombonad och hemtrevlig känsla. På vår mottagning i tre plan på Prästgatan i Gamla Stan finns reception, två olika väntrum samt 5 samtalsrum i olika inredningsstilar. Vi har döpt dem till Gläntan, Kajutan, Gobelängen, Biblioteket och Valvet, namn som skvallrar lite om den känsla vi vill att rummet ska förmedla.

Föreläsningar och gruppbehandlingar

I vår konferenslokal som inryms i en före detta vinkällare har vi bland annat gruppbehandlingar för patienter med stress och utmattningsdiagnoser samt patientföreläsningar på olika teman. Vi jobbar alltid med små grupper om 6-8 patienter med syftet att ge varje deltagare en möjlighet att få vara i fokus under behandlingen. Kontakta oss gärna så berättar vi om när de olika behandlingarna startar och vilka datum som föreläsningarna ges.