Information till dig som patient

Biblioteket

Upplever du någon form av psykisk ohälsa och vill samtala med ett proffs i en lugn och avslappnande atmosfär? Då passar vår samtalsmottagning dina behov som hand i handske.

Till oss kommer du på remiss från din läkare och ett besök kostar och följer samma regler som ett psykologsamtal direkt på din vårdcentral (250 kr). Frikort gäller. Du kan även välja att komma som privatpatient till oss utan remiss och då kostar besöket 1200 kr. För företag tillkommer 25% moms. Som privatpatient bokar du ditt besök direkt på 08 – 791 90 10. Då vi journalför och kommunicerar med din vårdcentral i systemet Take Care så uppfyller vi reglerna för sammanhållen journalföring vilket gör att du enkelt kan begära ut dina journalhandlingar från 1177.

Som patient hos Better Help kan du välja på att träffa din psykolog/psykoterapeut/kurator här på mottagningen eller via ett videobesök.

Våra samtalsrum är inredda i äldre stil med färger, belysning och material som syftar till att ge dig en tillfällig fristad i det moderna livets stress och press. Här råder lugn och harmoni.

Vi har generösa öppettider (Må-Fre 08-20, Lö 11-17), vilket innebär att du lättare kan anpassa ditt besök till ditt livspussel och inte tvärtom. 

Mottagningen ligger på Prästgatan 9 i Gamla Stan. Hit tar du dig lättast med T-bana (Gamla Stan) och en kortare promenad. Är du bilburen finns ett närbeläget parkeringsgarage (Slottsbacken) att parkera i. 

Kom gärna i god tid och slå dig ner i vårt väntrum där vi bjuder på skön musik, något att och dricka samt lite avkoppling inför besöket hos din behandlare.

Varmt välkommen till Better Help!

Prästgatan 9 - Gamla Stan

Prästgatan