Parterapi och familjerådgivning

Familjerådgivning för er som bor i Stockholms stad

Familjerådgivningen ger samtalsstöd för problem och kriser i par- och familjerelationer men även för relationsproblem mellan vuxna syskon eller föräldrar med vuxna barn.

Familjerådgivning Stockholm stad – Kundval

Stockholms stad erbjuder familjerådgivning genom kundval till alla som bor i staden. Better Help är en av de godkända utförarna. Rådgivningen ska alltid inledas med ett parsamtal. I undantagsfall kan en påbörjad parrådgivning innefatta enstaka individuella samtal. Antalet samtal ska normalt inte överstiga fem. Om familjerådgivaren bedömer att det finns särskilda skäl kan ytterligare fem samtal erbjudas.

Vad kostar det?

För er som bor i Stockholm är egenavgiften är 450 kr/samtal och betalas direkt vid samtalstillfället. Vid återbud senare än kl 09.00 dagen före besöket debiteras egenavgiften.

Ni behöver inte ansöka om att få familjerådgivning i Stockholm stad. Alla som bor i staden och som har behov av hjälp kan boka ett möte direkt med någon av våra fyra familjerådgivare/parterapeuter. Det är bara att ringa på 08 – 791 90 10 eller skicka ett mail på info@betterhelp.se.

Varmt välkommen till oss på Better Help!